9 Şubat 2017 Perşembe

Silikonla takı yapımı



Herkese merhabalar,mutlu,sevgi dolu bir akşam diliyorum.

Herkes kalbinin renginde yaşarmış hayatı. Benimki de minik,cici,sevimli ama ışıltısı olan bir hayat.Ve insan kalbinin rengini bulaştırırmış etrafındakilere.Uçuk,hafif ama pürüzsüz.Biraz misinalı,biraz silikonlu,biraz da sevgi dolu.İnsan birkaç parça şeyle neler yapabilir?Çok şey hadi bakalım.

Evde bol miktarda silikon olunca bir şeyler yapmalı yani.Birkaç video izledikten sonra kimse durduramaz beni.Mutfak masamda deneme çalışmalarım başlıyor.İzlediğim videoda ince tel üzerine yapılmıştı,teli nerden bulacağım,ama misina olabilir dedim.


Gördüğünüz gibi misinanın üzerine silikon tabancası ile minik damlalar yaptım.Sonra da gümüş metalik akrilik boya ile elimle sadece parıltı verecek kadar boyadım.Çok kolay ve çok başarılı bir çalışma oldu.Benim için sıfır masraf ve güzel bir kolye.Bugün taktım da gezmeye gittim bile.Çok şık bir duruşu var.Yani benim zevkle kullanabileceğim bir çalışma oldu.Silikonla çalışmak çok zevkli ve rahat.Sonuca çarçabuk ulaşabiliyorsunuz.Silikon basit ama benim dünyamda ışıltılı.Ben de bu ışıltıyı sizlere bulaştırmak istedim.Hepinize kolay gelsin,değerli arkadaşlarım.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder