19 Ağustos 2017 Cumartesi

Bileklik modelleri


Merhabalar,

Günün sıcaklığı yüreğimizde olsun arkadaşlar.Şu ev işleri de olamasa ne iyi olurdu değil mi?Ben birazdan öyle yapacağım,boşver deyip çarşıya çıkacağım,hava fena değil,birkaç sipariş için boncuk alacağım,oradan eski bir konakta dinlenip çay içeceğim.sonra da dürüm alıp eve döneceğim,akşam yemeğini de böylece halledeceğim.Arada sorumluluklardan kaçmak lazım,yoksa hep aynı şeyler.

Eveet,güzel bir model daha gelsin.Yapabilir miyim acaba dediklerimden.Eskiden bakıp geçiyordum,şimdi yapabiliyorum.Gözümün kestiği şeyleri yapıyorum,zor olabilir ama kafama yatması lazım.canımı çıkaracak şeylerle uğraşmak istemiyorum.Kuş gibi çarçabuk yaptım.Sonuç da harika.üç boncuk üst üte gelecek şekilde işleniyor.Önce boncuk konuyor,sonra hasırı örülüyor.Sonra gene boncuk konup hasırı örülüyor.Bu ürünlerimiz satışta.





Benim klasik modelim.Her rengi güzel oluyor,çok şık.Her zaman satılan bir model.Mutlaka birkaç renk yaparım.Satıldı mı gene yaparım.Ben genelde modeli bir kez çalışıyorum.Çünkü başka modelleri çalışmak bana zevk veriyor.Daha zorlarını yaptıkça mutlu oluyorum.Hem de kendimi geliştirmiş oluyorum.Ama tabii siparişler olunca mecburen aynısını yapmam gerekiyor.



Çalışmalarımın toplu görünümü.Hepsini bir arada görmek beni mutlu ediyor.Bazen sırf içim açılsın diye takı kutumu çıkarıp şöyle bir bakıyorum,renkler insana enerji veriyor.Çalışmalarımın daha devamı var,ama bugünlük bu kadar.Artık çarşıya inip,biraz kafa dağıtıp,keyif yapmak istiyorum.Hepinize kocaman sevgiler.


Kristal boncukla yapılmış bileklik modelleri


Merhabalar,
Biraz eşimin memleketi Sivas toprakları,biraz bağ derken sıcaklar etkisini kaybetmeye başladı.En azından akşamları rahat uyumaya başladık.Sivas'a hem serinlemeye,hem de köpeğimizi almaya gittik.Kangal köpeğimiz henüz birbuçuk aylık,bağda günler nasıl geçti anlamadım.Artık ailemizin bir bireyi oldu Haydutumuz.Görmeyince özlüyoruz,sabah yuvasından çıkıp bizi görünce adeta sevincinden deliriyor.Gündüz bol bol uyuyor,gece de bol bol havlıyor.Bağda olunca havlaması sorun olmuyor.
Ben de serinliği bulmuşken,televizyon yok,internet yok,boncuklarımla uğraşıyorum.Renk renk,model model takılar yapmaya çalışıyorum.Arada siparişler alıyorum,mutlu oluyorum.Takı kutumu epeyce doldurdum,günlerim başlayınca satışlarım da başlar.Birkaç modelimi sizlerle paylaşmak istiyorum.


Bu modeli çok beğenerek yaptım,yüzüğüyle harika bir takım oldu.Kristal boncukla çalştım.Yapımı çok zor değil.Benim için zevkli bir çalışma oldu.Şu an satışta,bakalım kime kısmet.




Bu bilekliği de yaz için renkli kum boncuklarla çalıştım.Misinaya boncukları dizip her boncuğun arasına çeşit çeşit boncuk dizip bir sonraki boncuğun arasına geçiliyor. İki aşamada yapılıyor.Önce bir renk yapılıp bitiriliyor,sonra ikinci aşamada daha iri boncuklar dizdiğimiz boncukların arasından geçirerek tamamlanıyor.


Bu modeli de aynı metotla çalıştım.Yani elinizde nasıl boncuklar varsa zevkinize göre yapabilirsiniz.Mavişimiz hemen satıldı.Yaz günlerinde mavili şeyler harika oluyor.



Bu model de harika oldu.Videosunu izleyip heyecanla yaptım.Hiç sorun çıkmadan bitirdim.Bazen olmayabiliyor,sıkıntılı gidebiliyor,bazen de bakıyorum hooop bitmiş.



Daha bitmedi tabii ki.şimdilik bu kadar.Ürünlerimiz satışta,arzu edenler bana bloğumdan rahatlıkla ulaşabilirler.İşte böyle arkadaşlar,hiç aklımda olmayan işler,bakalım ne kadar devam edeceğim,merak ediyorum.Benim hobiler zaman içinde değişebiliyor.Hayatı dolu dolu yaşamak dileğiyle hoşçakalınız.