16 Şubat 2017 Perşembe

Kutu kaplama


Merhabalar,

Herkes güzel uykusunda mışıl mışıl uyurken ben paylaşımlarıma devam edeyim.Aslında uyku bastırdı,ama bu çalışmamı da paylaşıp güzel rüyalara dalmayı düşünüyorum.Rüyamda bazen çiçekler,bazen boyamalarla uğraşıyorum.Yani günlük hayatın etkileri.Kötü rüya görmekten iyidir değil mi?Hayat dert edinmek için çok kısa dertleri,kaygıları bir tarafa atıp,yaşamaya,düşünmeye,iyiliğe vakit ayıralım.

Bugünkü konumuz cips kutusu.Bir sen eksiktin dedim,seni de boyayalım.Makarna kutusu yapacaktım,ama biraz klasik oldu.Henüz içine makarna koymadım,çünkü mutfakla uyumlu olmadı.Ama güzel oldu.Hadi bakalım.



Kutuyu önce kağıt bantı koparıp yapıştırarak kapladım.Boyayı tutması açısından bantla kaplamak rahat oluyor.Hem de eskitme dokusunu veriyor.Bundan sonra birçok çalışmada kullanmayı düşünüyorum.Cam boyamada da güzel olur .Daha bir sürü boyanacak şey var nasıl olsa.


 Diğer kutu çalışmamda olduğu gibi,önce silikonla dalgalar yaptım.Sonra akrilik siyah boya ile boyadım. Altın sarısı metalik boya ile de hafifçe boyayarak eskitmiş oldum.


İyi ki silikonum var.Minik çiçekler yaparak altın sarısına boyadım.Sonra kendimce uygun bulduğum yerlere yapıştırdım.Güzel bir makarna kutusu ortaya çıkmış oldu.Tabii aslında çöplükte de olabilirdi.Atmadan önce düşünmek de fayda var sanırım.Sizlerin de harika işler çıkaracağına gönülden inanıyorum.Kocaman sevgiler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder