8 Temmuz 2017 Cumartesi

Mavi bleklik

Merhaba arkadaşlar,

Takı yapma serüvenimiz hızla devam ediyor.Yeni şeyler öğrenmek,sonra da yapmak hoşuma gidiyor.Sürekli yeni modeller yapmaya çalışıyorum.Ama bazı istenen modelleri de zevkle işliyorum..Her yeni model benim için yeni bir heyecan oluyor.Şöyle olacak,ay olmadı sök,bir de bunu deneyelim,of,düğüm oldu çöz,bakıyorum ki akşam olmuş.Hadi şunu da bitireyim,aa buna başlayayım günler böyle geçip gidiyor.
Bu yaptığım model de öyle işte.Pinterest'te gördüm,küpe yapmışlardı.Ben de elimdeki boncuklara göre böyle cici bir şey yaptım.İnce telle yapılıyor.Büyük boncuğun içinden kalın bir tel geçirip,uçlarını kıvırıyoruz.Sonra ince tele boncukları geçirip kalın tele doluyoruz.




Oluşan boncuk kümesini halkalarla zincire sabitliyoruz.Kolyesini de yapayım dedim ama zinciri kes,halkaları aç kapa ellerimi ağrıttı.Sevgi kendine gel,bu sadece bir hobi dedim.Aletleri fazla kullanınca parmaklarımda biraz ağrı olabiliyor.Hiçbir iş kolay değil arkadaşlar.Her şey emek istiyor.
Sonra da kolyesini yapmaktan vazgeçtim.Bu güzellik sadece 10 Tl.Memur olduğum için fiyatları ona göre endeksliyorum arkadaşlar.Ben bütçemden ne kadarını aksesuara ayırabilirim diye düşünerek fiyatları belirlemeye çalışıyorum.Kocaman sevgilerle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder