2 Temmuz 2017 Pazar

Çiçeklerim


Merhabalar Değerli arkadaşlarım,

Günler akıp giderken,başlayan sıcaklar hayatımızı etkilerken,bir şeyleri yakalayıp sizlerle paylaşmaya çalışıyorum.Sevdiğim köşeler oluşturmaya,bana mutluluk veren şeylerle uğraşmaya devam ediyorum.Çiçekli balkonları hep sevmişimdir.Sardunya,ıtır kokulu rengarenk balkonlar.


Cam önlerini güzelliklerle değerlendirmeyi seviyorum.Kırılan fincanlar,küçük porselen kaplar çiçekler için birebir.Kaktüs,sedum,sukulent türleri fincan içinde sevimli duruyor.Fazla olan,artık kullanmadığımız,ya da kırılan fincanlarımızı bu şekilde değerlendirip,evimizde sevimli köşeler oluşturabiliriz.


Balkonum çok büyük olmasa da benim için yeterli Çok güneş aldığı için çiçekleri yerleştirmede sorunlar yaşıyorum.Fazla güneş çiçekler için yakıcı olabiliyor.İpek çiçeği gibi güneşi sevenleri balkonun uç kısmına,sardunyaları daha az güneş alan köşelere koymaya çalışıyorum.



Çiçekli olan çiçekleri de cam önüne koymaya çalışıyorum.Güzellikleri seyredilsin,içimizi güzelleştirsin diye.Ceylan sardunyası hayatıma keyif katıyor.





Pencere önlerimiz renklensin,hayatımızı renklendirsin.Haydi bakalım,başlasın çiçek sevdamız.Birkaç küçük çiçek alarak başlayabiliriz,evde mutlaka onları dikebileceğiniz minik bir şeyler bulacaksınızdır.Evlerimiz,çekmece içleri kullanmadığız birçok şeyi barındıran yerler.Ben arada bir çatıdaki kilere çıkarım,kaldırıp unuttuğum birçok şeyi bulur,tekrar hayata geçirmeye çalışırım.Bence deneyin,hepinize kolay gelsin.Kocaman sevgiler,güzel arkadaşlarım.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder