27 Temmuz 2017 Perşembe

Boncukla bileklik modelleri


Merhabalar,
Havalar buralarda çok sıcak,İstanbul'u sel götürüyor,böyle bir dünyada hepimizin farklı meşakkatleri,farklı mutlulukları.Bazen hayatımızın genel akışı böyle ani haberlerle çalkalanabiliyor.Sıcaklar yaşantımızı biraz kısıtlıyor,bugün öğleden sonra uyumayı tercih ettim.,yemek kolayca erişte.Balkon yıkanıp,sıcaktan boynunu büken çiçekler sulandı.Hafif çıkan esinti eşliğinde erişteler acıkan midemize indirildi.

Birazdan da parka çıkılıp,çay içilecek ve yürüyüşe çıkılacak.Yürüyüş işini sevdim,benim yaşımdakiler için birebir.Hayatımda hiç diyet yapmadım.Hep zayıf olduğum için nasıl kilo alabilirim derdindeydim.Çalışma hayatı içinde yorgunluklar,baş dönmeleri,vitamin ilaçları kullanırdım.Şimdi hafif tombul teyze oldum.Yürüyüşle birkaç kilo vermişim.Yürürken aslında dinlendiğimi farkettim.Kendine ayırdığın güzel bir vakit.

Güzel vakitlere girmişken son çalışmalarıma bir göz atalım isterseniz.Aynı renk,aynı model İnternet'te vardı.Baktım,baktım sanırım yapabilirim dedim.Modeli kendi başıma çıkardım.Önce ortadaki kırmızı boncuklu yeri yapıyoruz.Bir kırmızı,bir küçük boncuk koyup yuvarlayıp misinayı düğümlüyoruz.



Sonra iki küçük,bir yeşil,iki küçük boncuk koyup kırmızı boncuğun arasındaki küçük boncuktan geçirip modeli oluşturuyoruz.Beş taş yüzüğümüzü de yaptık.Bu yüzüğüm çok beğeniliyor.Kullanımı rahat.Eldeki duruşu da zarif.Merak edenler olursa yazarsınız detaylı bilgi veririm.



Boncuklarimiz kıristal taş,ışıltısı harika. Çok beğenerek yaptım.Şu an satışta. İsteyenler adres bilgilerimden ulaşabilirler.Evet, şimdi park ve yürüyüş vakti,hoşçakalınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder