24 Eylül 2017 Pazar

Bileklik modelleri

Merhabalar,
Paylaşımda bulunmayalı bir ay olmuş,artık zamanı gelmiş.Sıcaklar insafsız,akşamlar biraz daha merhametli.Sonbahar mı,o da şaşkın.Mevsimler ise karmakarışık.Kış nerede,özledim vallahi.
Biraz yorgunum arkadaşlar,emekli olmuştum ama tekrar çalışmaya başladım.İki seneden sonra çok ağırbaşlı bir telaş yaşıyorum.Sakin ve tecrübeli.Heyecan yok,ama şükür var.

Demişim burada bırakmışım.Evet artık Özel bir kreşte müdür olarak çalışmaya başladım.Öğretmenin emeklisi olmazmış derler,doğruymuş.Şimdi de 2-6 yaş arası miniklerleyiz.Hayırlısı bakalım.Bazen aldığımız bu sorumluluk korkutuyor,inşallah başarılı bir eğitim,öğretim yılımız olur.Tekrar yoğun günler içine girdik,fazla vaktim olmuyor,ama yapabildiklerimi yine burada paylaşmaya devam edeceğim.

Evet,güzel çalışmalar yapmıştım,sıcaklardan yayınlamaya fırsatım olmamıştı.Birkaç gündür sonbahar etkisini gösterdi,biraz rahatlarız artık.Çalışmaya başladığım için bu takıları kendime göre yaptım.Her gün birini takıp doğruca okuluma gidiyorum.Hadi bakalım neler yapmışım bakalım.


Bordolu bilekliğim çok sevdiklerimden.Saraylı oldu,ihtişamlı.


Bu modelimde, önce alt zemin işlendikten sonra boşluklara boncuklar işleniyor.


Yüzüğüyle takım oluşturdum.Zevkle kullanıyorum.





Bu parçayı da bir arkadaşıma hediye ettim,güle güle kullansın.



Başka çalışmalarla sayfamıza devam edelim.Şimdilik hoşçakalınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder