Sayfalar

9 Temmuz 2018 Pazartesi

Pet şişe değerlendirme

Merhabalar,bugün biraz da pet şişe değerlendirelim ne dersiniz?
Hazır su kullandığımız için atılan plastik şişenin haddi,hesabı yok.Çoğu atılırken,bir kısmını bağım için kullanayım dedim.İnternet araştırmalarımdan sonra evdeki akrilik boyalarımı kullanarak çiçek yapımına başladım.Baktım neşeli çalışmalar oluyor epey bir çiçek yaptım.



Hazırladığım çiçekleri ağaç dallarına telle sabitledim.Bahçemin boş yerlerine toprağa iyice gömdüm.Sonuç oldukça başarılıydı.Bağıma sevimli, sıcak bir hava kattı.



Pet şişeler çiçeklerimin arasına oldukça yakıştı.Diğer çiçekler büyüyene kadar bahçemi doldururlar.







Bağda kesilmiş ağaç dallarını görünce üçünü hemen kaptım.Merdiven yaparım diye düşündüm.Merdiveni farklı malzemelerle de süsleyebilirsiniz.Ben elimdeki plastik şişeleri değerlendirdim.Hazırladığımız bu merdiven her yere asılabilir.Duvara asmayı düşünmüştüm.Belki sonra yerini değiştirebilirim.



Benim için keyifli,bol renkli bir çalışma oldu.Bahçeme de yakıştılar.Rüzgar gülü olarak da yapılabilir.Evimizde saksıdaki çiçeklerimizin içine de konabilir.Hayal gücünün sınırı yok.Sizler daha farklı kullanım alanları bulabilirsiniz.



 Bağda böyle çalışmalarla uğraşmak zevkli oluyor.Bir ara yaz sıcaklarında etamin işliyordum.Geçen yaz takı yapıyordum.Bu yaz da bahçem için değerlendirmeler yapacağım sanırım.Şimdilik hoşçakalınız.Sevgiler.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder