Sayfalar

1 Ocak 2018 Pazartesi

Anlatımlı kristal boncuklu kolye yapımı

Merhabalar,

Çalışmalarımızı yayınlamaya devam edelim.Kışın kolye daha rahat takılıyor diye boncuklarımı kolye yaparak kullanmaya karar verdim.Ben uzun kolye takmayı seviyorum.Kolayca başımdan geçirip takıveriyorum.Bu cici kolyemi de siyah kıyafetlerimle takarım diye düşündüm.Kırmızı boncuğum bitene kadar modeli oluşturdum,sonra küçük siyah boncuklarla kolyemi bitirdim.Beğenilerinize.


Yapımı çok zor değil,aşamaları takip ederek kolayca yapabilirsiniz.Gördüğünüz gibi misinanın bir ucuna bir tane kristal boncuk,diğer ucuna bir kristal boncuk,bir kum boncuk,bir kristal boncuk takıyoruz.

Bir kum boncuğun içinden misinayı karşılıklı geçiriyoruz.Misinayı çekip boncukların yerleşmesini sağlıyoruz.


Bu sefer karşı misinaya bir kristal boncuk,bir kum boncuk,bir kristal boncuk geçiriyoruz.Diğer ucuna da bir kristal boncuk takıyoruz.


Bir kum boncuğun içinden misinayı karşılıklı geçiriyoruz.İşlem tamam,örnek bu şekilde devam edip gidiyor.İstediğiniz uzunlukta yapabilirsiniz.




Bir de yakın çekim verelim.Kristal boncukların parıltısına bayılıyorum.Çok şık duruyor.Yapması çok zor değil bayanlar.Evdeki boncuklarımızı değerlendirebiliriz.Hepinize kocaman sevgiler.


1 yorum: