Sayfalar

15 Ekim 2017 Pazar

Anlatımlı İnci kolye ve bileklik yapımı



Merhabalar,

Musmutlu bir pazar günü dileğiyle başlayalım paylaşmaya.Hayat paylaşınca güzel demiştik.Bakın bloğumda artık reklam yayınlanıyor.Sabreden derviş,muradına erermiş.Reklam için 2. başvurumda nihayet reklam alabildim.Sevinçliyim,mutluyum.Mutluluk nasıl bir şey bilemiyorum ama balkondaki nar ağacım çiçek açtığında da mutlu oluyorum.Bloğum reklam alınca da musmutlu oluyorum.İşte böyle hallerdeyim.



İncili bir takımım olsun istedim.Bu modelle de zarif bir takım olacağını düşündüm.Yapımı gayet basit ama,eskisi kadar vaktim olmadığı için hemen bitiremedim.Bugün de yüzüğünü yapıp takımımı tamamladım.Yarın takıp,yeni işime gideceğim.


Misinamızı uzun tutalım,çünkü ortalayıp işliyoruz.Misinanın bir ucuna 7 tane sarı kum boncuk takıyoruz,diğer ucuna da bir kum boncuk,bir inci boncuk,bir kum boncuk takıyoruz.



Misinanın iki ucunu bir kum boncuğun içinden geçiriyoruz.Model oluştu,aynı işlemi tekrar ederek kolyemizi ve bilekliğimizi bitiriyoruz.Bu kadar basit,çabuk da bitiyor.Altın görünümlü incili bir takımımız ortaya çıkıyor.


Ben uzun kolyeleri seviyorum,takıp çıkarması kolay oluyor.Sizler boynunuza göre yapabilirsiniz.Herkes kendine yakışanı bilir.Başka modellerde görüşmek üzere.Hoşçakalınız.


2 yorum: